WipeOut!

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wie kent ze niet: de Big Red Balls, de machtige Sweepers en The Dizzy Dummy uit de populaire TV-show Wipeout! Nu kun je alle obstacles zelf trotseren! Dit is namelijk het enige echte Wipeout parcours van Nederland.

Wipeout

Ga jij de uitdaging aan?

Wie kent ze niet: de Big Red Balls, de machtige Sweepers en de spectaculaire Blob uit de populaire TV-show Wipeout! Nu kan je alle obstacles zelf trotseren! Dit is namelijk het enige echte Wipeout parcours van Nederland.

Deze epic obstacles zijn verdeeld over 2 parcoursen, namelijk Red & Blue. Elk parcours is even uitdagend, duurt twee uur en bestaat uit 6 obstacles. (vanaf €49,50 p.p.)

TIP: All-in Food Experience

De All-in Food Experience is een fantastische afsluiten na de Wipeout! Een spectaculaire avond waarin het je aan werkelijk niets ontbreekt! Geniet van verschillende heerlijke hapjes en onbeperkt drinken voor de hele avond.

Wipeout – Ladies Only!
Wipeout is niet alleen populair onder de mannen. Vrouwen zijn er vaak minstens zo goed in!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review