We Love Oldtimers Rally Speurtocht

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Op zoek naar een originele en avontuurlijke activiteit voor jullie bedrijfsuitje? Dan is onze Rally Speurtocht echt wat voor jullie!

Tijdens deze rally moeten jullie aan de hand van een kaart en coördinaten je weg zoeken. Bij ieder coördinaat beantwoorden jullie een vraag. Daarnaast zijn er nog een aantal opdrachten waar bonuspunten mee verdiend kunnen worden. Het team dat de meeste punten binnen weet te slepen, gaat er met de winst vandoor.
Om het helemaal compleet te maken, rijden jullie deze rally speurtocht in de allerleukste lelijke eendjes of retro Volkswagen busjes!

Hoe ziet jullie dag eruit?
• Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers in onze gezellige showroom.
• Uitleg van de rally en het rijden in een oldtimer.
• Jullie avontuur kan beginnen! Om de beurt mogen alle teams vertrekken.
• Bij terugkomst staat er een drankje en wat lekkers voor jullie klaar.
• Ten slotte volgt er een heuse prijsuitreiking!

Verder kan de dag helemaal naar jullie wens ingericht worden. Er kan onderweg bijvoorbeeld een stop ingebouwd worden voor een gezamenlijke koffiepauze/borrel of een leuke plek voor een picknick.
Gaan jullie de uitdaging aan?

Bedrijfspromoties

Een echte eyecatcher nodig om jullie campagne te versterken, producten of diensten te promoten of om jullie merk onder de aandacht te brengen? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Onze klassieke oldtimers zijn uitermate geschikt voor promoties en campagnes of bijvoorbeeld voor een fotoshoot.

Door de vrolijke kleurtjes vallen de oldtimers goed op en zal ieders aandacht naar jullie promotie getrokken worden. Willen jullie de oldtimer bestickerd hebben, bijvoorbeeld met jullie eigen logo? Ook dat kan! Onze partner kan custom ontwerpen voor jullie maken en printen en ervoor zorgen dat de oldtimer bestickerd voor jullie klaarstaat wanneer jullie deze op komen halen. Zelf geen mogelijkheid om de oldtimer op te komen halen? Dan brengen wij deze (tegen meerprijs) bij jullie op locatie.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review