BMW Driving Experience

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Iemand echt verrassen doe je natuurlijk in het autosporthart van Nederland, Zandvoort! Perfect voor het houden van een bedrijfsuitje. Ieder programma stemmen wij af op uw wensen. Dat maakt juist dit bedrijfsuitje extra bijzonder.

U bent opzoek naar het allerleukste bedrijfsuitje zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Bij deze heeft u de juiste partner gevonden. Ieder bedrijfsuitje is bij ons uniek en is helemaal samengesteld naar uw wensen.

Niets is zo leuk om tijdens een bedrijfsuitje onderling te strijden om wie de snelste coureur is. Stel zelf het programma samen met diverse competitie elementen. Gegarandeerd rijplezier, hilariteit en ook nog leerzaam!

Naast een enorme keuze aan cursussen en rijtrainingen biedt BMW Driving Experience ook de perfecte ambiance voor ‘tailor-made’ (bedrijfs)evenementen. Alle cursussen kunnen naadloos worden gecombineerd met volledig gepersonaliseerde events voor uw personeel, klanten of zakenpartners. Het team van BMW Driving Experience ontwikkelt voor uw bedrijf graag een fantastische dag die de deelnemers nooit meer zullen vergeten.

Of het nu gaat om een persoonlijke coaching sessie, een incentive of gewoon een leuke en leerzame dag voor tussen de 2 en 200 personen: BMW Driving Experience biedt u de ideale belevenis. Ons team begeleidt u bij de planning en organisatie en neemt u alle zorg uit handen, terwijl elk detail de volle aandacht krijgt. Alle rijtrainingen en cursussen zijn opgedeeld in modules, zodat er een speels evenement kan worden samengesteld, waarbij werk wordt afgewisseld met plezier. Desgewenst verzorgen wij ook de transfers van uw gasten, hotelovernachtingen en de catering. Want niet alleen uw gasten moeten volop genieten, ook u als organisator moet hen de aandacht kunnen geven die zij verdienen.

Voor  meer informatie vul onderstaand informatie formulier in of kijk op onze website: https://bmwdrivingexperience.nl/

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review