flyboarden friesland bedrijfsuitje banner

Bedrijfsuitje arrangement: Flyboard clinic, zeiltocht met lunch en BBQ

5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Hoe ziet het bedrijfsuitje arrangement eruit?

Dit sportieve bedrijfsuitje begint rond 10 uur in het restaurant het Skippershus op vakantiepark de Kuilart in Koudum. (ca. 1 uur rijden vanaf Amsterdam/Utrecht).

Tijdens de koffie krijgen jullie uitleg over het programma en het flyboarden (deelname op eigen risico). Jullie gaan vliegen als een vogel en duiken als een dolfijn! Een krachtige waterstraal is verbonden aan een (fly)board onder je voeten. De straal duwt je uit het water en hierop probeer je te blijven staan..  Het lukt bijna iedereen om na 5 minuten de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Per persoon zijn jullie ca. 10 minuten aan het vliegen.

Flyboarden

Flyboarden is een watersport waarbij door middel van twee krachtige waterstralen opgewekt door een waterscooter de sporter hoog boven het water kan voortbewegen. De watersporter staat hierbij op een lat waarop aan de onderkant twee korte straalpijpen zijn gemonteerd en die via een lange waterslang met de waterscooter is verbonden.

Na de clinic staat in het restaurant een uitgebreid lunchbuffet gereed en kunnen jullie kiezen uit luxe broodjes & divers beleg, jus d’orange, melk en koffie/thee.

Na de lunch ligt rond 13.30u het skûtsje gereed en is het tijd om lekker uit te waaien op het Heegermeer. Jullie kunnen allemaal zoveel mogelijk meehelpen met het zeilen. We gaan het meer op en maken tussendoor nog een pitstop op een eiland of gaan langs een terrasje in een dorpje. Wat jullie willen!

Rond 17.00 uur meren we weer aan in Koudum. Het programma is klaar of je kiest voor een optioneel diner of BBQ buffet. Dit organiseren wij dan ook bij restaurant het Skippershus op De Kuilart.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Bedrijfsuitje.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Bedrijfsuitje.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Bedrijfsuitje arrangement: Flyboard clinic, zeiltocht met lunch en BBQ

Minimum groepsgrootte 8

Maximum groepsgrootte 36

Geschikt voor Iedereen

Duur Meerdaags programma

Opstapplaatsen Heeg

Prijs€ 99,00 p.p. (incl BTW)

Groepskorting Ontvang direct een offerte met groepskorting

Super georganiseerde bedrijfsuitje

maart 24, 2021

Super georganiseerde bedrijfsuitje door H2O. Flyboard clinic met een goede instructeur, goede lunch, mooie zeiltocht op skutsje en afronding met lekkere BBQ. Een uitstekende review waard.

Erik Hafkamp

Schrijf een review