De laatste dagen van je vrijgezellenbestaan zijn zeer belangrijk. Flink los gaan en geld uitgeven is dan ook toegestaan. Zie het als een laatste vakantie met de mannen of met de vrouwen. Een bedrijfsuitje kan je zo gek maken als je zelf wil. Wij bieden genoeg activiteiten aan om te doen tijdens een bedrijfsuitje. Wil je het extra bijzonder maken? Wij zetten de meest exclusieve locaties voor je op een rijtje.

The Cove Atlantis, Bahama’s

Een prachtige plek waar alles mogelijk is. Van grote waterglijbanen waar je even kind kan zijn, tot prachtige duikplekken tot aan ‘s avonds los gaan op de dansvloer. Een waar paradijs voor een geweldig en spetterend bedrijfsuitje. Prijskaartje; $ 543,- dollar per nacht.

Super Bowl

Speciaal voor de mannen: ervaar de Super Bowl. Er kan niks op tegen de sfeer van het grootste en meest bekeken evenement in de Verenigde Staten. Je bedrijfsuitje wordt extra speciaal als je samen met je vrienden kan genieten van dit sportspektakel.

Las Vegas

De luxe casino’s en hotels, het geweldige nachtleven, Las Vegas is voor zowel vrouwen als voor mannen dé stad om een bedrijfsuitje te vieren. Ceasar Palace, MGM Grand Hotel en Belagio bieden verschillende vrijgezellenfeestenpakketten aan waar je niks van wilt missen. Deze pakketten bevatten onder andere: vervoer in de duurste sportauto’s, Michelin sterren diners, entree naar de duurste VIP clubs en luxe suites. Wil je echt uitpakken, dan biedt het Ceasar Palace het Ceasar Palace’s Tower Penthouse Villa, compleet met privé zwembaden en een butler aan. Prijskaartje hiervan: € 36.000,- per nacht.

Ibiza

Iemand die ooit in Ibiza is geweest kan geen genoeg krijgen van het leven daar. Het ideale feesteiland voor het bedrijfsuitje. Beleef lange nachten in de grootste clubs. Boek bijvoorbeeld de speciale pakketten waarbij je overnacht in het Ushuaia Ibiza Beach Hotel en tijdens optredens van de grootste Dj’s de beschikking hebt over privé VIP tafels, en speciale A-list party’s.

Dubai

Dubai is natuurlijk niet te missen op de lijst van de meest exclusieve locaties. Met het mooie Palm Beach Island en de indrukwekkende Burj Khalifa, het land van het ‘gouden zand’, ontdek je hier een nieuw level van luxe in de wereld. Of je nu een 45 meter lange catamaran, een luxe jacht of de Armani Prive lounge boekt, plezier en luxe vind je overal in Dubai. Let wel, de prijzen die je daar betaalt zijn net zo hoog als alle gebouwen die je daar ziet.

Macau

Een wat onbekendere plek, maar wanneer je in Macau bent, kan je feesten als een echte ‘party animal’. Van cruisen en feesten op een exclusieve jacht tot een heerlijk weekend golfen, de keuzes zijn enorm. Laat feestplanners je helpen met het organiseren van het meest geweldige bedrijfsuitje ooit in Macau.

Vrijgezellenfeest in Nederland

Ook in eigen land kunnen vrijgezellenfeesten geweldig worden. Bekijk ons aanbod vrijgezellenfeesten en organiseer een spetterend bedrijfsuitje in Nederland voor elk budget.