Teambuilding

Teambuilding

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Teambuilding

Inspirerend bedrijfsuitstap voor teambuilding

Boogschietbanen, kano-routes, en uitdagingen als lopende brug, junglebrug en waterswing. Een teamuitje vol plezier en ontspanning, maar er kan ook gewerkt worden aan specifieke thema’s.

Teamuitje met resultaat

Het teambuildingsprogramma stellen we in overleg samen. Natuurlijk is er veel aandacht voor plezier en ontspanning. Er kan ook gewerkt worden aan specifieke thema’s. Zoals samenwerking, communicatie, kennismaking of leiderschap. Met als doel: resultaatgerichte teambuilding in een ontspannen sfeer!

Teambuilding in de natuur

Ons outdoorpark in boswachterij Almeerderhout beschikt over 5 ha natuur en is omgeven door water en bos. Ruimte genoeg voor boogschietbanen, moutainbike parcours, kano-routes, en uitdagingen als lopende brug, vliegend tapijt, junglebrug en waterswing.
Er is uitgebreide horeca voor een hapje en drankje.

Activiteiten teambuilding

Een teambuildingsprogramma stellen we altijd in overleg samen. Zijn er thema’s die aan bod moeten komen? Bijvoorbeeld kennismaken, communicatie of samenwerking. Hoe uitdagend kan het programma worden? Hoe worden de teams samengesteld? Op basis van deze vragen doen wij een programmavoorstel.

Leuk en uitdagend teamuitje

Het programma is opgebouwd uit verschillende uitdagingen, spellen en opdrachten. Dit kan de vorm krijgen van een competitie of meer gericht zijn op vertrouwen en communicatie.

Feestelijke afsluiting teamuitje

Het arrangement Teambuilding kan worden uitgebreid met eten en drinken, bijvoorbeeld een feestelijke barbecue en/of arrangement drankjes. Vraag naar de mogelijkheden. 

Ervaring in bedrijfsuitjes

Met een park van 5 hectare en een eigen strand locatie, horeca, een team van 40 medewerkers en 25 jaar ervaring kun je erop rekenen dat ook jouw bedrijfsuitje een succes wordt. 
Wij organiseren ook evenementen op locatie

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Teambuilding:

Prijs: 27,50 p.p.
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Duur: 2 uur
Aantal deelnemers: Min. 6 deelnemers

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review