Stadsspel – The Target

4,8
4,8 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend80%
Heel goed20%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Origineel ontsnappingsuitje in het centrum van de stad!

Verover de stad in deze interactieve maffiagame

De stad wordt geteisterd door misdaad. Kleine kruimeldieven zijn uitgegroeid tot goed georganiseerde kartels. Bankovervallen, inbraken, afpersing en drugsdeals zijn schering en inslag. Terwijl de maffia steeds machtiger wordt, heeft de politie het nakijken.
Om deze macht te breken start de politie een undercovermissie genaamd The Target en daar zijn jij en je team hard bij nodig!

Jullie infiltreren in criminele netwerken om belangrijke informatie te verkrijgen. Bovendien krijgen jullie hulp van bovenaf. Via handige real-time navigatie krijgen jullie de posities van jullie tegenstanders ‘live’ door. Om de criminelen te pakken gaan jullie het veld in, op zoek naar bewijsmateriaal of – beter nog – een arrestatie op heterdaad. Stadsspel The Target is een razend spannende, interactieve game waarbij samenwerking, inzicht en moderne technologie zorgen voor prachtig kat-en-muisspel.

Wat staat jullie te wachten tijdens dit stadsspel The Target?

Niemand gaat de deur uit zonder een gedegen briefing. Onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje fris met iets lekkers krijg je een uitgebreide speluitleg. Vervolgens delen we de groep op in een maffiateam – The Target – en een politieteam. Niets is leuker dan tegen elkaar te strijden natuurlijk! Het eerste team wordt gebriefd door het maffiakopstuk: de Don, het politieteam krijgt instructies van de hoofdcommissaris.

Na een laatste strategische briefing ga je de straat op. Via een mobiele telefoon blijf je in contact met je superieur. Door aanwijzingen naast elkaar te leggen, vorm je met je team een logisch beeld van de strategie van je tegenstander. Welke volgende stap zal The Target zetten, waar kun je deze maffiosi pakken? En andersom: hoe kan The Target de politie een stap voor blijven?
Na afloop van het spel verzamelen jullie je bij het startpunt. Onder genot van een drankje (koffie, thee of fris) wordt de uitslag berekend en het winnende team bepaald.

Honger naar meer?

Een lunch of diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem hiervoor contact op. Stadsspel The Target is in diverse steden in België, Nederland en Duitsland te spelen.

( ook in het Frans / Engels )

Stadsspel The Target duurt ongeveer 3 uur. Inclusief twee drankjes (koffie, thee of frisdrank) en iets lekkers bij ontvangst per persoon.

Opzoek naar een leuke teambuildings activiteit voor uw bedrijfsuitstap of vrijgezellendag ? Dan is dit een leuke activiteit.

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Bedrijfsuitje.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Bedrijfsuitje.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 221 plaatsen mogelijk

Leuk interactief team uitje!

februari 18, 2023

Een leuke interactieve dag vol met leuke opdrachten die echt bij de stad horen.

Kortom: een leuke en gezellig teamuitje!!

Jesse Den Hartog

Creatief

januari 18, 2023

Erg leuk om samen te doen. Lekker door de stad rennen met een soort kat en muis spel. Leuk dat je creatief kunt zijn met de opdrachten.

Carla

Leuk Spel

januari 5, 2023

Superleuk om te doen! Je word echt paranoia als je achtervolgt wordt! Leuk spel

Camping de Koeksebelt

Spannend

september 18, 2022

Het was erg spannend! En de foto opdrachten waren leuk!

Sandy Ruiter

Leuk voor bedrijfsuitje

augustus 5, 2022

Super tof spel om in een stad met een groep te spelen. Kan competitief gespeeld worden en je ziet delen van een stad waar je anders nooit komt. Top!!!

Francis

Schrijf een review