Outdoor Unlimited

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Beleef een uniek bedrijfsuitje bij Outdoor Unlimited. Een groot aanbod aan vrijgezellenfeesten voor vrouwen en mannen. Mist jouw vrijgezel discipline? Ga voor het Outdoor Commando arrangement. Met het Jackass arrangement laat je de vrijgezel voor een laatste keer optimaal lomp genieten. Op zoek naar meer klasse? Dan is het Gooische vrouwen bedrijfsuitje iets voor jullie!

Outdoor Unlimited biedt de volgende unieke vrijgezellenfeesten: 

 • Outdoor Day

 • Outdoor Commando

 • Beat The Bachelor

 • New Kids

 • Total Bullshit

 • Gooische Vrouwen

Wij bieden voor ieders wat wils, actief of ludiek het kan bij ons!

Op zoek naar iets LUDIEKS maar zeker niet te sportief?

Laat ons je mee terug in de tijd nemen, vroeger toen ‘KUT’ roepen nog heel normaal was en je nog ongegeneerd kon schelden tegenover je vrienden.

Het gehele New Kids arrangement zal in het teken staan van de vijf inmiddels wel erg bekende hangjongeren. Richard Batsbak, Rikkert Biemans, Gerrie van Boven, Barrie Butsers en Robbie Schuurmans komende uit het erg beruchte Noord-Brabantse dorpje Maaskantje. De bovenstaande typetjes komen continu weer terug in dit bedrijfsuitje. Na de spectaculaire opening van dit arrangement met de wel ietwat baldadige hangjongeren zal de vrijgezel zichzelf flink moeten bewijzen. Zal de vrijgezel deze dag overleven of snap die koekwous er weer helemaal niks van? Kiek um goaan Jonguhhh!

Daarnaast kunnen wij jullie een bedrijfsuitje bieden wat echt helemaal nergens over gaat.
Eén grote chaos waarbij de vrijgezel in het middelpunt staat, wij zien de rode draad niet meer!

 Je kent het vast wel: je boekt een in eerste instantie erg leuk uitziend thema bedrijfsuitje maar in praktijk valt het tegen. De instructeurs blijven na de intro al niet meer in hun rol, de activiteiten zijn saai en er wordt te weinig bier gedronken. Wij doen het anders! Wij geven jullie het best van twee werelden, uitdagende activiteiten en heel veel verschillende soorten typetjes! Total Bullshit wordt een gegarandeerde chaos aan activiteiten, typetjes en thema’s, de vrijgezel weet niet wat hem of haar overkomt. Zou de vrijgezel het er vandaag zonder kleerscheuren vanaf brengen, wij denken van niet!

Op zoek naar iets SPORTIEFS met een ludiek tintje?

Kan jullie vrijgezel wel een lesje ‘omgaan met autoriteiten’ gebruiken?
Heeft jullie vrijgezel doorgaans een ‘te grote bek’ maar stiekem een erg klein hartje?
Dan zit je bij ons helemaal goed met de Outdoor Commando onder leiding van onze ‘Commando John’.

De deelnemers zullen gedurende de Outdoor Commando onderheven worden aan een aantal leuke, sportieve, uitdagende en soms erg zware activiteiten onder leiding van een ware commando! De vrijgezel zal deze dag met name als ‘erg zwaar’ gaan ervaren, hij gaat immers trouwen, dus hij is de Sjaak J. Vandaag is één ding zeker, de vrijgezel zal deze dag nooit meer vergeten! Hieronder het complete overzicht van dit sportieve en ludieke bedrijfsuitje.

Of toch liever op zoek naar een leuk en gezellig dagje uit met de vrijgezel zonder hem zwaar te straffen?
Ook dat is bij ons mogelijk! Het beat the bachelor programma is een programma welke geheel op maat samen te stellen is!

Outdoor Unlimited biedt de unieke mogelijkheid om het bedrijfsuitje van jouw vriend of vriendin geheel naar jullie wensen te laten verlopen.

Op onze vernieuwde buitensportlocatie direct gelegen aan de Sallandse Heuvelrug te Haarle kunnen jullie geheel zelf jullie bedrijfsuitje samenstellen!
Een super sportief of juist een lekker relaxed dagje, jij bepaalt het bij ons door zelf de buitensport activiteiten, het gewenste thema en de gewenste tijdsduur uit te kiezen!

Wil jij dat de vrijgezel een echt onvergetelijke dag krijgt? Kies dan voor het ‘Beat the Bachelor’ arrangement en jij bepaald hoe het verloopt!

Neem snel een kijkje op onze website voor het volledige assortiment of vul het onderstaande formulier in dan nemen wij contact met u op.

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review