CarSmash Amsterdam

5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Behoefte aan een teambuilding activiteit die jouw team écht verbindt? Of ben je op zoek naar een écht origineel bedrijfsuitje? Dan is CarSmashen het perfecte idee voor jou en je collega’s!

Bij CarSmash krijg je de unieke kans om samen met je hele team ongegeneerd een auto compleet aan gruzelementen te slaan. Pak een sloophamer of een honkbalknuppel, laat al je frustraties de vrije loop en ga helemaal los op onze auto’s. Bovenal is het gewoon een leuke, vernieuwende activiteit waar je een glimlach van op je gezicht krijgt.

Jullie kunnen zelf kiezen hoeveel auto’s jullie willen smashen, afhankelijk van de groepsgrootte en het budget. Wij raden echter aan ongeveer 8 personen per auto aan te houden.

Het lucht op, het is origineel en het is vooral een onvergetelijke ervaring!

We verzorgen verder ook alle andere benodigdheden tijdens het event. Zin in een lunch, BBQ of drankjes? Geen probleem! Opzoek naar de meeste bijzondere locatie om een meeting te houden? Geen probleem!

CarSmash op locatie
Organiseer je een evenement en zoek je een originele activiteit? Wil je deze activiteit graag laten plaats vinden op een eigen gekozen locatie? Boek dan ‘CarSmash op locatie’.

CarSmash geeft je de mogelijkheid om een auto tot gort te slaan. Mep een auto aan diggelen met allerlei werkgerei. Sloophamers, honkbalknuppels, hockeystick, golfclubs en nog veel meer.

Wij komen naar je toe en verzorgen de auto’s, wapens en andere benodigdheden. Het gehele event wordt begeleid door goed getraind personeel. En na afloop? Dan leveren we jullie locatie weer brandschoon op!

 

Te boeken als stand-alone event of als onderdeel van een groter evenement.

Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Dikke aanrader

februari 20, 2023

Teambuilding ABN Amro

Bedankt voor de leuke dag, we hebben het naar ons zin gehad. De bus die ons kwam halen bij het hoofdkantoor was netjes op tijd. Een dikke aanrader!

Mariska S

Schrijf een review