CarSmash Amsterdam

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Geef de vrijgezel nog een keer de mogelijkheid zich helemaal te laten gaan met een superactief en stoer bedrijfsuitje. Met werkgerei mogen jullie auto’s volkomen aan diggelen slaan. Sloophamers, honkbalknuppels, hockeysticks en nog meer. Leef jullie uit en ontdek hoeveel schade jullie samen kunnen aanrichten.

Boys will be boys, zeker tijdens deze ultieme anger management activiteit. (Dames zijn uiteraard ook welkom!)
Feitelijk geeft CarSmash je de mogelijkheid een auto aan diggelen te meppen op een autosloperij met allerlei werkgerei. Sloophamers, honkbalknuppels, hockeystick, golf clubs en nog veel meer. Alles is aanwezig voor een hoop plezier!

CarSmash vindt plaats in de hemel voor mannen: een grimmig autokerkhof gevuld met oud ijzer. Laat je lekker gaan en ontdek hoeveel schade je kunt aanrichten voordat ‘t brik de pijp uitgaat.

Veiligheid nemen we erg serieus. Daarom krijgt elke deelnemer beschermende kleding, handschoenen en een bril.

CarSmash heeft een minimale groepsgrootte van 8 deelnemers.
Bij 8 personen krijgen jullie 1 auto. Bij 9 – 16 deelnemers 2 auto’s, bij 17 – 24 deelnemers 3 auto’s etc.
Uiteraard zijn er extra auto’s aan te schaffen als dit gewenst is.

Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt de activiteit minimaal anderhalf uur. Als jullie willen kunnen we ook het vervoer verzorgen van en naar de sloperij.

Deze activiteit is nieuw op de markt en is erg populair. Ideaal tijdens vrijgezellenfeesten, weekendjes weg met vrienden en team-building evenementen.

Op zoek naar een unieke, fantastische activiteit? Neem dan snel contact met ons op! We staan klaar om jullie een fantastische ervaring te bezorgen.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review