Bij een bedrijfsuitje mogen hilarische opdrachten en spelletjes niet ontbreken. Denk hierbij aan het opeten van een hele citroen of het dragen van een T-shirt met flauwe opdrachten die voltooid moeten worden. Een ding is zeker: de opdrachten maken je gegarandeerd aan het lachen.

1. Verkleed de aanstaande bruid of bruidegom

Bij een bedrijfsuitje moet natuurlijk wel direct duidelijk zijn wie de aanstaande bruid of bruidegom is. Laat de vrijgezel zich verkleden in bijvoorbeeld een konijnenpak of super(wo)man outfit. Omstanders zijn dan ook eerder geneigd om mee te werken aan opdrachten. Ze kunnen immers zien dat het om een bedrijfsuitje gaat.

2. T-shirt met opdrachten

Geef de vrijgezel een T-shirt waar opdrachten op staan. Is de opdracht voltooid, dan mag de vrijgezel deze afvinken. Ook leuk: schrijf allemaal verschillende jongensnamen (voor de bruid) of meisjesnamen (voor de bruidegom) op het T-shirt en geef de vrijgezel de opdracht om alle namen te vinden. Heeft de vrijgezel iemand met een van de namen gevonden, dan mag hij de naam afvinken.

3. Citroen opeten

Denkt de vrijgezel er gemakkelijk van af te komen? Dan kent hij jullie nog niet. Geef hem de opdracht om een hele citroen op te eten. Je valt van je stoel van het lachen om de rare bekken die de vrijgezel zal trekken. Het mooie is: je hebt hier alleen maar een citroen voor nodig.

4. Quiz met vragen over elkaar

Bedenk een quiz met vragen voor de hele groep. Tijdens de quiz beantwoord je vragen over elkaar, bijvoorbeeld over je favoriete film, lievelingseten of het aantal exen. Het zal je verbazen hoe weinig jij eigenlijk weet over je vrienden.

5. Telefoonnummers verzamelen

Windt de aanstaande bruid elke man om haar vinger of is de bruidegom een echte vrouwenverslinder? Laat de vrijgezel tien telefoonnummers verzamelen van voorbijgangers van het andere geslacht. Wil je de opdracht wat uitdagender en lachwekkender maken, laat de vrijgezel dan condooms verzamelen in plaats van telefoonnummers. Hoe lang zou het duren voordat de vrijgezel tien condooms heeft verzameld?

Meer ideeën voor een bedrijfsuitje

Wil je meer ideeën voor een te gek bedrijfsuitje, bekijk dan onze activiteiten voor mannen vrijgzellenfeesten en vrouwen vrijgezellenfeesten.