Offroad rijden

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een geweldig avontuur voor de stoere bruid of bruidegom in spé. Kom offroad rijden met een 4×4 wagen. Jullie zullen rijden over een speciaal aangelegd parcours. Rijd door de modder, stuiter door diepe kuilen, modderpoelen en steile hellingen. Wie wordt de echte ‘offroader’? Ook een zeer toffe activiteit voor een bedrijfsuitje.

Offroad rijden (prijs vanaf €64,95)

Maak je borst maar nat want je gaat in een 4 wheel drive voertuig rijden. Een professionele instructeur geeft je een korte instructie vooraf. Daarna is het tijd om te beginnen met het avontuur, start de motoren en rijd weg. je zal niet over de gewone weg maar over een speciaal aangelegd parcours rijden, bereid je voor op diepe kuilen, modderpoelen en steile hellingen.

 

Ervaar hoe het is om met een 4×4 wagen door de modder te rijden, wie van jullie kan het beste overweg met een terreinwagen?

 

Aan het einde van dit off-road avontuur is er alle gelegenheid om af te koelen met een drankje aan onze bar.

Offroad rijden is mogelijk op de volgende locaties:

– Eindhoven

– Gouda

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

vanaf €69,95 p.p.

Vanaf 8 personen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review