Lasergamen op kantoor

Lasergamen op kantoor

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Lasergamen huren en spelen bij jouw op kantoor is de basis voor een ludiek bedrijfsuitje. Laat iedereen even uit zijn kader gaan en de normale werkplek met een gave beleving associëren.Het succes van lasergamen op kantoor is echter wel afhankelijk van de inzet van de juiste begeleiding, het soort wapensets, de capaciteit en de instellingen van de scenario’s om goede basis te vormen.

PROFESSIONEEL LASERGAMEN OP LOCATIE 

Wij verzorgen belevenissen die aansluiten bij de wensen en maat van jouw organisatie. Onze wapensets zijn voorzien van de laatste technieken, kunnen zeer lang mee en zijn uitgerust met een echte red dot scope om secuur richten mogelijk te maken.

Jouw evenement wordt op de dag zelf door meerdere instructeurs en gamemasters begeleid die niet alleen een uitleg geven over de wapens, maar tevens zorgen dat de spellen lopen en op gang blijven en tevens de rol van teambegeleider waarborgen.

Afhankelijk van de groep en de wensen van onze opdrachtgever kunnen scenario’s op maat worden geschreven om de beleving zo hoog mogelijk te maken.

ONZE AANPAK

Wij komen graag vrijblijvend langs bij jouw op kantoor, zodat we met eigen ogen de mogelijkheden kunnen aanschouwen en direct persoonlijk met jou de details kunnen bespreken. 

We stellen op basis daarvan een offerte op maat op die we graag toelichten en kunnen gezamenlijk besluiten het evenement verder aan te kleden of elementen ten behoeve van een lagere kostprijs verwijderen.

De ervaring van de deelnemers staat bij ons voorop. We leveren jullie een kwalitatief hoogwaardig evenement, wat voor ons tevens een visitekaartje is. Wij schuwen dan ook niet om een evenement af te raden wanneer de beleving niet 100% top is.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden op jouw locatie. We denken graag met je mee!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Bedrijfsuitje.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Bedrijfsuitje.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

v.a. €800,- voor 30 – 500 pers.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review