American Schoolbus Challenge

American Schoolbus Challenge

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

AMERICAN SCHOOL BUS VRIJGEZELLENFEEST CHALLENGE 

De leukste bedrijfsuitje vrouwen of vrijgezellenfeeest mannen challenge is met deze bus, hoog tijd om te boeken dus!

U wordt gezellig in Amerikaanse sferen ontvangen. Na het ontvangst en een korte uitleg is het tijd om met de hele groep in onze American Schoolbus te stappen. Deze bus wordt geheel in stijl bestuurd door uw privéchauffeur en in de bus is ook een enthousiaste begeleider aanwezig.

De Schoolbus rijdt naar twee prachtige locaties, namelijk een Historische Vestingstad en een schitterend dorp gelegen aan de Biesbosch. Op beide locaties ligt er een spectaculaire challenge op u te wachten. Wij verdelen de groep in teams en ieder team moet via aanwijzingen en een GPS-apparaat een route lopen en op diverse punten zullen zij opdrachten dienen te vervullen. Dit kan bijvoorbeeld een Foto-Opdracht. Dit is de hoofdactiviteit van de dag. De teamleden moeten samenwerken en de opdrachten zijn simpel maar wel heel erg leuk. Het wordt lachen, gieren, brullen. Soms is het vinden van de punten of het oplossen van de vragen al moeilijk genoeg.

De lachspieren komen bij deze American Schoolbus Challenge absoluut aan de beurt. Het team dat aan het einde van de dag de meeste opdrachten goed heeft, wint deze American Schoolbus Vrijgezellenfeest Challenge. De begeleider zal dit bekendmaken met een ludieke prijsuitreiking en een prijsje voor de winnaar!

Na deze spectaculaire American Schoolbus Challenge zal u ongetwijfeld honger en dorst hebben. Afsluitend gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een Big American Barbecue. Laat weten wat uw wensen zijn en wij regelen het!

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst bij Restaurant Fort Lunet met koffie en gebak
13:30 Uitleg + tocht met de schoolbus door de mooie omgeving
14:00 Aankomst eerste locatie en Start Challenge 1 met bezoek aan zonnig terras
15:30 Vervolg tocht per Amerikaanse bus
16:00 Aankomst tweede locatie en start Challenge 2
17:00 Einde Challenge + Prijsuitreiking + Start Big American Barbecue
Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Aantal personen: 10 t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Bedrijfsuitje.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Bedrijfsuitje.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review