Vintage Road Trips Rally

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Op zoek naar een uitdagende en gezellige activiteit voor een bedrijfsuitje? Kies voor een rit in een Citroen 2CV, een stoere VW-Kever of een hip VW-busje. Tour langs mooie plekjes, maar vergeet niet op te letten. Onderweg moeten jullie vragen beantwoorden, krijgen jullie foto-opdrachten en verzamelen jullie souvenirs als aandenken aan de geslaagde dag.

Ga de strijd met elkaar aan in schitterende oldtimers. Jullie kunnen kiezen uit vrolijke Citroen 2cv’s, of hippe VW busjes.

Jullie worden opgevangen in onze sfeervolle garage waar jullie rustig starten met een kopje koffie of thee. Na de nodige uitleg over het rijden in een oldtimer gaan jullie op pad! Tijdens de race komen jullie langs de mooiste plekken in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en hobbelen jullie over plattelandswegen. Onderweg zijn er pittige vragen te beantwoorden, krijg je hilarische foto opdrachten en verzamel je souvenirs als aandenken aan deze onvergetelijk dag. Wie van jullie is het meest creatief en gaat aan de haal met de bonuspunten? Om even bij te komen van alle spanning is er een tussenstop in een gezellig cafe of kun je in stijl picknicken. Bij terugkomst worden jullie ontvangen met een drankje en borrelnootjes. Zodra de uitslag binnen is, zal het winnende team bekend worden gemaakt. Iedereen van het winnende team ontvangt een leuke verrassing.

Kortom, ben je op zoek naar een uitdagende en hilarische activiteit waarbij klassieke oldtimers centraal staan?

Dan ben je bij Vintage Road Trips aan het juiste adres!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review