Themafeest back to the 80’s 90’s

Back to the 80’s 90’s themafeest

Wil jij een onvergetelijk themafeest organiseren? Wij helpen jou bij het organiseren van een perfect Back to the 80’s & 90’s themafeest! Een themafeest in de stijl van de jaren 80 en 90 met zowel de aankleding als muziek. Organiseer jouw themafeest op één van onze locaties of bepaal zelf de locatie.

Back to the 80’s & 90’s Entertainment

De jaren 80 en 90 staan bekend als een groot feest. De jaren 80 waar de megasterren zoals Michael Jackson, Prince en Madonna schitterde. De jaren 90 met de vele boybands zoals de Backstreet Boys of de opvallende gabbermuziek. Het zal allemaal terugkeren op jouw themafeest. De dresscode zorgt al voor de eerste stap, ga als je favorieten jeugd-icoon, in neon kleuren of als gabber. De aankleding van het feest zal gebaseerd zijn op een oude discotheek. Blacklights en de rookmachine maken het feest compleet. De muziek is geregeld en de DJ zal de grootste hits vanuit de 80’s & 90’s draaien. Verder komt er een live ‘boyband’ die klassiekers voor jou en je gasten gaat spelen.

 

Hapjes en drankjes

De jaren 80 en 90 staan bekend om de opkomst van streetfood. Eten halen bij diverse foodtrucks of de festivals van toen. Dit is uiteraard ook mogelijk op jouw themafeest! Er kunnen leuke foodtrucks geregeld worden zoals een Hotdog truck of een burgerbar. Uiteraard zullen er op het feest diverse hapjes worden uitgedeeld aan de gasten. Verder zullen de drankjes onbeperkt aanwezig zijn, we willen natuurlijk niet dat je gasten zonder drinken komen te staan.

Spelletjes

In het entertainment programma staan leuke spelletjes voor jou en je vrienden of collega’s. Denk aan spelletjes zoals een grote 80’s & 90’s quiz, los het snelst een rubiks kubus op of zing erop los tijdens karaoke. Een leuk spelletje bij dit themafeest is uiteraard het ‘wie ben ik’ spel met beroemdheden uit de 80’s & 90’s.

Photobooth

Een photobooth is een leuke toevoeging aan je themafeest, al helemaal in 80’s & 90’s stijl. Met leuke jeugdsentimentele kleinigheidjes op de foto gaan. Denk aan zweetbandjes, nepsnorren of zelfs een Ghetto Blaster. De foto’s zijn erg leuk om mee naar huis te geven aan je gasten.

Wij organiseren we het leukste Back to the 80’s & 90’s themafeest helemaal naar wens. Een themafeest die iedereen terug laat gaan naar zijn of haar tienerjaren!  Laat het organiseren maar aan ons over en geniet van je onvergetelijke Back to the 80’s & 90’s themafeest!

Geef een reactie