VRF1 – Virtual Reality Formule 1 Racen

Race tegen elkaar en ervaar hoe het is om een formule 1 auto te besturen in een van onze VRF1 race simulatoren.

virtual reality formule 1

 

 

 

VRF1 staat voor virtual reality formule 1 racen en dat is precies wat je bij ons kan doen. Op onze locatie in Den Haag staan vier VRF1 race simulatoren die zijn samengesteld uit de beste simulatie race producten van over de hele wereld. De simulatoren zijn gebouwd om een zo realistisch mogelijke ervaring te bieden. “Je voelt de trillingen van de motor, de wind in je gezicht en adrenaline door elke bocht.”

Onze VRF1 race simulator is samengesteld uit de beste sim racing producten ter wereld. Alle onderdelen zijn uitgezocht voor het zo goed mogelijk simuleren van het racen in een formule 1 auto.
Door de toevoeging van virtual reality verandert het spelen van een spel in een echte formule 1 race ervaring. Zodra je de bril op zet zit je in jouw formule 1 auto en word je volledig afgesloten van je omgeving. Door de koptelefoon hoor je uitsluitend het geluid van de motor en vanaf dat moment ben je een Formule 1 coureur. Via een knop op je stuur blijft het mogelijk om te communiceren met de race engineer en je collega racers. “Box Box Box”

Tijdens jullie bedrijfsuitje gaan we bepalen wie van de groep de snelste coureur is. De dag begint met een uitleg over de simulator en een aantal tips voor je de baan op gaat. We starten eerst met de vrije training waar iedereen de baan en auto leert kennen. Als dit onder de knie is start de kwalificatie waarin iedereen nog een kans heeft om een snelle tijd neer te zetten. Na deze rondes zetten we de auto’s in de juiste startopstelling en gaat de race beginnen!

Op onze gezellige locatie in Den Haag is er plek voor groepen van 2 tot 60 personen. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken en bij de bar kunnen drankjes besteld worden. Ook zijn er mogelijkheden tot catering. We gaan er samen met jullie een top dag van maken!

Huur de VRF1 race simulator voor jouw evenement. 

Biedt de gasten van jouw evenement, feest of beurs iets unieks! De VRF1 race simulatoren staan voor innovatie, competitie, spanning en de hoogste kwaliteit op de markt. Is dit iets wat past bij jouw organisatie of merk dan past de VRF1 race simulator perfect bij jouw uitstraling. De simulatoren zijn te huur per dag en worden begeleid door een VR race expert.

Daarnaast is het mogelijk onze locatie in Den Haag te huren voor een bedrijfsuitje of vergadering.

– TUI Nederland – (Huur Simulator op beurs)

VRF1 was voor ons aanwezig op de Vakantie Beurs in Utrecht en heeft de klanten van TUI én alle aanwezigen de beurs een geweldige ervaring geboden. Vijf dagen lang race beleving in de simulator met VR bril en vijf dagen lang drukte bij de simulator. Mooi om te zien hoe klanten met nieuwsgierige blik de simulator instapte en met enthousiasme daar weer vanaf kwamen, verrast door de realistische beelden en ervaring!

– Ocean BI – (Nieuwjaarsborrel op locatie VRF1)

Ocean BI had een geweldige Virtual Reality Formule 1 (VRF1) avond met collega’s en partners. De VRF1 race-ervaring werd afgewisseld met een uitstekend warm buffet en een drankje tussendoor. Er was voldoende gelegenheid om informeel bij te praten en samen iets te drinken, daarnaast moest er uiteraard ook aan het stuur gepresteerd woren! Dat laatste ging onder enthousiaste ondersteuning van zowel de organisatie van VRF1 als de collega’s en partners onderling, als courreur was het mooi om uit de echte wereld de bewonderende commentaren te horen. Een bijzonder leuke en intensieve VR ervaring, we hebben de laatste correurs zelf uit de stoelen moeten halen. Hadden we dat niet gedaan, dan waren ze de tijd volledig vergeten en waarschijnlijk pas de volgende ochtend gestopt om naar huis te gaan. Gaan we zeker nog een keer herhalen. VRF1 dank voor de goede verzorging en support!

– BlinktUit – (Bedrijfsuitje)

Wat een heerlijk snelle ervaring! We werden goed ontvangen en kregen een duidelijke uitleg. Niet verwacht dat het zo ‘echt’ zou aanvoelen. Met 12 collega’s ging het perfect met het aantal wagens. En volgende keer ga ik voor de snelste tijd 😎👍 Tip: Rustig aan inrijden, dan leer je de baan veel sneller kennen. Thanks!

Vanaf prijs pp: € 29,95

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken:

Website: www.vrf1.nl

 

Geef een reactie