Termination Tournament

Een teambuilding toernooi met 3 schietactiviteiten, zowel leuk voor mannen als voor vrouwen.

Termination Tournament

Samen met je collega’s betreed je de paintballarena om elkaar een extra kleurtje te geven. Vervolgens sla je je slag tijdens een realistisch potje airsoft. Als afsluitende activiteit ga je de strijd aan met pijl en boog. De pijlen van Archery Tag hebben een stompe punt, zo kun je veilig op elkaar richten en de laatste punten voor het team binnen te sprokkelen!

Het Termination Tournament is een aaneengesloten toernooi waar maar één team kan winnen. Begin het spel het realistisch airsoft spel met keiharde kogels en realistische wapens! Je stapt vervolgens over op een spel waar behendigheid, en snelheid belangrijk is: Paintball! Tot slot sluit je af met Archery Tag. Beleef het Termination Tournament!

Programma

Na ontvangst op één van onze locaties beginnen we met een korte introductie over het programma. Een begeleider legt uit hoe het programma er die dag uit zal zien en wat de regels zijn. We beginnen daarna gelijk met Airsoft. Extra realistische wapens voor een zo realistisch mogelijke beleving. Afhankelijk van de groepsgrootte worden de teams samengesteld en gaan jullie de strijd aan! Daarna gaan we door met archery tag. Iedereen krijgt een boog en moet zijn/haar uitrusting inleveren. Dezelfde tactiek bij airsoft kan niet meer worden aangehouden, het is tijd voor een gloednieuwe strategie! Na een spannende paintball strijd gaan we afsluiten met Archery Tag.

Welk team scoort uiteindelijk de meeste punten en is de winnaar van Termination Tournament?

Termination Tournament

Voorbeeldprogramma

  • 13:00 – Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 – Airsoft
  • 14:15 – Pauze
  • 14:30 – Archery tag
  • 15:30 – Pauze
  • 16:00 – Paintball
  • 17:00 – Afsluiting aan de bar

Geef een reactie