DIY Workshop Lullen Pimpen

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een spannend en ondeugend bedrijfsuitje voor vrouwen! Bij binnenkomst staat de tafel vol met gipsen dildo’s die jullie prachtig mogen versieren. Verf, glitters, plaksteentjes. Laat je fantasie volledig de vrije loop.

DIY Workshop Lullen Pimpen
Ben je met je vriendinnen op zoek naar een leuke en ondeugende workshop voor een bedrijfsuitje? Maar is de prijs steeds een tegenvaller? Bij ons kun je daarom je eigen workshop organiseren voor een leuke prijs!
Vrijgezellenfeesten zijn duur genoeg, zeker als je iets bijzonders wil doen. Wij zorgen ervoor dat iedereen een leuke en erotische workshop kan volgen, ook met een kleiner budget. Bestel bij ons een set blanco, gipsen dildo’s, zet de tafel vol met deze piemels en ga aan de slag om deze spannende beeldjes te versieren. Met verf, maar ook met glitters, plaksteentjes of wat je ook maar bedenkt. Zo houd je je eigen workshop Lullen Pimpen helemaal zelf thuis! En omdat jullie je eigen workshopleider en locatie zijn, kunnen wij de prijs laag houden. Voor maar € 8,- heb je een gipsen piemel!
Overzicht
• € 8,00 per dildo incl. btw.
• Eenmalige verzendkosten van €6,95
• Regel zelf de verf en versiering die je leuk vindt

Wanneer je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op, we denken graag met je mee!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Overzicht

 Hand gegoten gipsen vormen speciaal om te versieren

 € 8,- per gipsen piemel

 1 – 1,5 uur versier plezier en nog dagen lol

 €6,50, gratis verzenden vanaf 15 stuks

 Discreet verpakt

 Verzenden naar: Nederland, Belgie en Duitsland

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review